Design

Om os

Glad Design løser opgaver inden for illustration, grafik og visuel identitet i høj kvalitet. Vi leverer illustrationer og mønstre til brochurer, logo, udsmykning, T-shirts, sengetøj samt emballagedesign.

Vores kunder er private virksomheder, kommuner, foreninger m.m. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og arbejder sammen med bl.a. Borg & Bigum, Velux, Flying Tiger, Irma og Ældresagen.

Vi leverer professionelle ydelser til markedspriser, men er samtidig en socialøkonomisk virksomhed, hvor professionelle grafikere og illustratorer med forskellige handicap arbejder sammen for at skabe nye og spændende grafiske udtryk.

Nogle kunder kontakter os som led i en CSR strategi, men opdager hurtigt, at vi kan hjælpe med meget mere end god samvittighed – vores designs er originale og unikke, og vores illustratorer kan se på tingene med friske øjne, vende perspektivet på hovedet og få nye idéer.

SKAL VI LØSE DIN OPGAVE INDENFOR ILLUSTRATION, GRAFIK OG DESIGN?

Når du samarbejder med os, får du meget mere end et godt design. Vi er en socialøkonomisk virksomhed, hvor professionelle grafikere og illustratorer med forskellige handicap arbejder sammen for at skabe nye og spændende grafiske udtryk. Vi leverer illustrationer og mønstre til brochurer, logo, udsmykning, tekstil og emballagedesign - altid med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier