Design

Uniqlo

Glad Design har drysset julemagi over Uniqlos klassiske Furoshiki.

Glad Design i Uniqlo Store

Kunde
Uniqlo

Produkt
Furoshiki – japansk tørklæde

Illustratorer
Cathrine Vadstrup, Lasse Rasmussen og Daniel Poulsen

Beskrivelse

Glad Design har drysset julemagi over Uniqlos klassiske Furoshiki – et tørklæde til gaveindpakning, som sirligt bindes efter japansk tradition.

Vi har udviklet to designs inspireret af klassiske japanske symboler. Det første design er en grafisk collage i Uniqlos klassiske røde og hvide farver, illustreret af Daniel Poulsen og Lasse Rasmussen. Vores andet design er illustrator Cathrine Vadstrups fortolkning af bonsaitræet.

Som et succesfuld internationalt brand er Uniqlo en vigtig stemme i modeverden, og derfor betyder det rigtig meget for os, at de har modet til at samarbejde med os og vise vores unikke designs.

 

Lige efter vores hjerte sætter verdensmålene aftryk i hele processen. En Furoshiki kan bruges igen og igen til alt fra gaveindpakning til taske – i modsætning til miljøbelastende gavepapir.

Furoshikierne er også lokalt og bæredygtigt produceret af tekstilprint-firmaet Scanhtp og systuen Sylab. De sætter derfor minimalt aftryk på miljøet.

Og sidst men ikke mindst er Uniqlo med til at understøtte den sociale bæredygtighed, når de køber designløsninger fra Glad.

Glad Design i Uniqlo Store
Udstilling i Uniqlo Store
Illustratorerne bag Uniqlo-designet
Illustratorerne bag designet
Indpakkede gaver i Uniqo Store
Designproces for Uniqlo

Skal vi også skabe unikt design for jer?

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier